Ajankohtaista

Tiedotteet

 

Lämmitämme Savusaunaa syksyn aikana Larsmossa n. kahden viikon välein alkaen 25.9. Tarjoamme yrityksille ja yhteisöille mahdollisuuden yksityissanomiseen heti syksystä lähtien. Rakennamme olosuhteita avantouintiin syksyn aikana talven saunomisia silmälläpitäen. Avantouijille tiedoksi, että vesi alkaa olemaan jo nyt kohtuullisen kylmää, joten...

Lämmitämme Seitsemän sillan savusaunan Venetsilais-lauantaina. Tervetuloa saunomaan klo 15-19. Kahvila Keidas palvelee myös klo 20 saakka.

Kansainvälisen Savusaunaklubin jäsenet lähettivät suosittelulaatan Seitsemän sillan savusaunalle.

Saunamme oli tarkastusnumerolla 629. Näin monta savusaunaa on tarkastettu Kansainvälisen savusaunaklubin toimesta. Savusaunamme sai hyvät arvostelut paloturvallisuudesta ja 196 kohdan mittauspöytäkirja oli hyvä. Lämpöarvot eri mittauspisteissä olivat ok.

Seitsemän sillan savusauna avoinna jälleen 6.7 jälkeen. Yksityissauna pe 9.7. ja yleinen savusauna yleisölle la 10.7. Tervetuloa!

Avanto ja normi rantasauna avoinna perjantaina 19.2. klo 16.00 -19.00. Kokeilemme jos tälle olisi kysyntää, ajatuksena että jos avantouimarit haluaa, niin voisimme pitää auki aina perjantaisin savusaunapäivien lisäksi.

Seitsämän sillan savusauna kiittää! Oli hyvä päivä eilen 13.2. ja saunassa lämpöä riitti kaikille. :) Maukas madekeitto maistui myös herkulliselle saunomisen päätteeksi!.